Sockerkaka

Denna fina sockerkakan fick vi smaka när vi åkte hem till en av mina kusiner i Grekland. Inte bara att den är god utan mycket fin också. Nedan följer receptet men utan ml och dl eller gram utan allt kan du mäta med hjälp av en kaffekopp.

4 ägg
1 kopp strösocker
1 kopp majsolja
1 kopp apelsinsaft
apelsinskal
3 koppar vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

Vispa ägg och socker. Tillsätt resten av ingredienserna och vispa till en jämn smet.
Häll smeten i en smörad och mjölad form.
Grädda i 180°C , ca en timme.

TACK kusin!

This entry was posted in Bak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 − four =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>